Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Asiakirjojen tilaus yhdistysrekisteristä

*kenttä on pakollinen

Voit ostaa yhdistyksen, kauppakamarin ja uskonnollisen yhdyskunnan sähköisen rekisteriotteen tai säännöt heti käyttöösi 3,97 eurolla yhdistysrekisterin sähköisestä tietopalvelusta. Siirry yhdistysrekisterin tietopalveluun.Avautuu uuteen välilehteen

Jos et löydä haluamaasi tuotetta Yhdistysnetistä tai haluat maksaa tilauksesi laskulla, käytä alla olevaa tilauslomaketta.

Voit tilata lomakkeella yhdistysrekisteriotteita, yhdistysten sääntöjä ja muita yhdistyksiin liittyviä asiakirjoja, kuten kopioita yhdistysten perustamiskirjoista. Tilaamasi asiakirjat toimitetaan sinulle postitse tai sähköpostitse valintasi mukaan ja laskutetaan jälkikäteen.

Huomio! Jos tarvitset asiakirjan leimattuna ja allekirjoitettuna, kerro se lomakkeessa kohdassa "Lisätieto". Huomaa myös, että allekirjoitetut ja leimatut asiakirjat toimitetaan ainoastaan kirjepostilla.

Asiakirjojen hintaan lisätään laskutuslisä 6,50 euroa ja joissakin tapauksissa myös toimituslisä 5,50 euroa. Toimituslisä tulee maksettavaksesi, kun PRH joutuu esimerkiksi skannaamaan erikseen sinulle asiakirjan tai kun PRH toimittaa asiakirjan kirjepostilla. Tutustu tarkemmin yhdistysrekisterin tietopalveluhinnastoon.

Tilauslomake

Valitse rastilla haluamasi asiakirja ja toimitustapa.

Anna lisäksi yhteystietosi ja tiedot yhdistyksestä, jota koskevaa asiakirjaa olet tilaamassa.

Paina lopuksi "Lähetä".

Tilattava asiakirja

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Toimitustapa

Huomio! Jos tarvitset asiakirjan leimattuna ja allekirjoitettuna, valitse toimitustavaksi "Kirjepostitse".

Tilaajan tiedot

Täytä tiedot laskutusta varten. Anna myös yhteystiedot, jonne tilaus toimitetaan sekä puhelinnumero asiakaspalvelumme mahdollista yhteydenottoa varten. Anna henkilötunnuksesi, jos olet tilaamassa tuotteita yksityishenkilönä. Tarvitsemme henkilötunnuksen laskutukseen liittyvistä syistä.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 16.08.2023