Tiedot yhdistyksistä, kauppakamareista ja uskonnollisista yhdyskunnista yhdistysrekisterin sähköisessä tietopalvelussa

Voit tarkistaa yhdistysten, kauppakamarien ja uskonnollisten yhdyskuntien rekisteritiedot helposti yhdistysrekisterin tietopalvelusta. Hae tietoja nimellä, nimen osalla, Y-tunnuksella tai rekisterinumerolla.

Saat perustiedot käyttöösi maksutta

Palvelusta saat maksutta seuraavat tiedot:

  • Y-tunnus (yhdistysrekisterinumero, jos Y-tunnusta ei ole)
  • kotipaikka
  • mahdollinen erityistilanne (esim. konkurssi)
  • yhteystiedot
  • rekisteröintiajankohta
  • ilmoitusten käsittelyvaihetiedot
  • tieto merkitsemisestä kaupparekisteriin ja/tai verottajan ylläpitämiin rekistereihin, kuten ennakkoperintärekisteriin.

Palvelussa voi maksutta tehdä myös poimintoja Laaja yhdistyshaku -toiminnon avulla. Voit esimerkiksi hakea yhdistyksiä, joilla on tietty kotipaikka, tai selvittää, mitkä yhdistykset on merkitty yhdistysrekisteriin aikavälillä 1.1.2000 - 31.5.2019.

Siirry yhdistysrekisterin sähköiseen tietopalveluun tutustumaan maksuttomiin perustietoihin.

Ulkoinen sivusto, avautuu uuteen välilehteen

Miten ostat rekisteriotteen ja säännöt?

Rekisteriotteeseen ja sääntöihin sekä muihin yhdistysrekisterin sähköisestä tietopalvelusta löytyviin tietoihin tutustuminen on maksullista. Maksaminen tapahtuu joko luottokortilla tai verkkopankkitunnuksin. Saat ostamasi tiedot käyttöösi heti maksamisen jälkeen.

Huomio! Palvelusta löytyvät vuodesta 2011 alkaen rekisteröidyt yhdistysten säännöt. Jos tarvitset vanhempia sääntöjä, jätä tilaus asiakirjatilauslomakkeella. Siirry asiakirjatilaukseen.

Siirry yhdistysrekisterin sähköiseen tietopalveluun tutustumaan maksuttomiin perustietoihin tai ostamaan ote tai säännöt.

Yhdistysten tietoja tarjolla myös YTJ- ja Virre-tietopalveluissa

Kun yhdistyksellä, kauppakamarilla ja uskonnollisella yhdyskunnalla on Y-tunnus, löydät siitä tietoja myös yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (YTJ). Siirry YTJ-yrityshakuun.

Noin 500 yhdistystä on merkitty yhdistysrekisterin ohella kaupparekisteriin. Virre-tietopalvelun avulla voit tarkastaa näiden kaupparekisteriin merkityt tiedot. Siirry Virre-tietopalveluun.

Huomio! Yhdistysten nimenkirjoittajatiedot löydät yhdistysrekisterin sähköisestä tietopalvelusta. Siirry yhdistysrekisterin sähköiseen tietopalveluun.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 18.09.2019