Miten uudistat LEI-tunnuksen?

PRH myöntää LEI-tunnuksen 12 kuukaudeksi kerrallaan.

PRH lähettää seuraavaa 12 kuukautta koskevan laskun noin 10 kuukauden kuluttua tunnuksen myöntämisestä ja uudistaa LEI-tunnuksen saatuaan maksun. Muista päivittää emoyhteisötiedot aina ennen vuosimaksun maksamista. Tutustu hinnastoon.

Jos et maksa vuosimaksua, PRH passivoi LEI-tunnuksen.

Voit aktivoida passivoidun tunnuksen tekemällä hakemuksen PRH:n LEI-palvelun ennakkojulkaisussa ja lähettämällä sen PRH:een. Lue ohjeet hakemuksen tekemisestä.

Aktivoinnin yhteydessä PRH laskuttaa vuosimaksun seuraavilta 12 kuukaudelta.

Päivitä emoyhteisöjen tiedot ennen vuosimaksua

Jos yrityksesi tai yhteisösi on saanut LEI-tunnuksen PRH:lta ennen 27.9.2017, sinun täytyy päivittää emoyhteisöjen tiedot tai tietojen puuttuminen. Lue lisää emoyhteisöistä, joiden tiedot täytyy ilmoittaa.

Päivitä tiedot netissä täyttämällä hakemus PRH:n LEI-palvelun ennakkojulkaisussa. Huomio! Täytä hakemus, vaikka emoyhteisöjä ei ole tai et ilmoita niiden tietoja hakemuksessa mainittavasta syystä.

Lue ohjeet hakemuksen tekemisestä.

Samalla hyväksyt LEI-tunnukseen liittyvän PRH:n palvelusopimuksen ja käyttöehdot. Tutustu palvelusopimukseen ja käyttöehtoihin.

Lähetä tulostettu ja allekirjoitettu hakemus mahdollisine liitteineen PRH:een joko sähköpostissa (skannattuina pdf-tiedostoina) osoitteeseen LEI(at)prh.fi

tai kirjepostissa osoitteeseen

Patentti- ja rekisterihallitus
LEI-rekisteri
00091 PRH.

Siirry LEI-palveluun päivittämään tiedot.

Päivitä emoyhteisöjen tiedot klikkaamalla tästä
Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 24.11.2017