Gå direkt till innehållet
Meny

Beställningsblankett

*Obligatoriskt fält

Med den här blanketten kan du beställa skräddarsydda, manuellt sammanställda dokument, dokumentkopior, förmånstagarutdrag och bokslut från handelsregistret. Vi skickar dokumenten per post eller e-post och fakturerar för dem i efterhand. Faktureringstillägg och expeditionstillägg tillkommer i priset.

Leveranstiden för dokument är cirka en vecka.

Obs! Du får elektroniska handelsregisterutdrag kostnadsfritt från vår Virre-tjänst.
I tjänsten kan du köpa organisationsregler (såsom bolagsordningar) för 3,97 euro. Du får genast tillgång till dokumenten.

Handelsregisterutdrag, översatta utdrag och organisationsregler, exempelvis bolagsordningar, beställer du mot faktura med en beställningsblankett i vår Virre-tjänstÖppnas i en ny flik.

Obs! Om du har för avsikt att begära ett apostille-intygfrån Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata för ett dokument som du har beställt, ange det i fältet "Tilläggsuppgifter". Då får du dokumentet, som levereras per post, med underskrift och stämpel.

Kryssa för det dokument du vill beställa och leveranssättet. Ange uppgifter om företaget och eventuella tilläggsuppgifter och skriv in dina kontaktuppgifter. Svara på antispamfrågan "Vad är...?" med siffror (till exempel 6) och tryck på "Sänd".

Öppnas i en ny flikLäs mer om dokumentens innehåll.

Välj dokument

Beställning

Välj leveranssätt

I priset tillkommer ett faktureringstillägg på 6,50 euro och ett expeditionstillägg på 5,50 euro. För momsskyldiga dokument är faktureringstillägget 8,06 euro och expeditionstillägget 6,82 euro.

Ange i fältet "Tilläggsuppgifter" om du vill att det beställda dokumentet ska förses med underskrift och stämpel. Dokument som förses med underskrift och stämpel skickar vi per post, inte per e-post.

Om du beställer ett förmånstagarutdrag, måste du ange ett penningtvättslagenligt användningsändamål för uppgifterna. Läs mer om att lämna in redogörelsen om användningsändamål.

Leveranssätt

Beställningen gäller följande företag:


Beställare

Ange alltid adressuppgifter för faktureringen och eventuella andra kontaktuppgifter som behövs för leveransen samt telefonnummer för eventuella frågor.Ange din personbeteckning om du beställer dokumenten som privatperson. Din personbeteckning behövs för faktureringen.

Utskriftsversion Uppdaterad 09.05.2023