Gå direkt till innehållet
Meny

Granskningstjänster efter beställning

Vi utför olika typer av granskningar och utredningar om mönsterrättigheter (det vill säga design), patent och varumärken efter beställning.

Handelsregisteruppgifter kan du studera själv. Läs mer om handelsregistrets informationstjänster.

Mönsterrätt

Vid förgranskning av design söker vi fram och informerar sökanden om sådana designregistreringar som vid den egentliga handläggningen av ansökan skulle upptas till prövning som eventuella registreringshinder. Läs mer om förgranskningar.

Patent

Det finns flera avgiftsfria patentdatabaser på nätet men det kan vara jobbigt och tidskrävande att göra sökningar i dem. Ett alternativ till patentgranskning på egen hand är att använda våra granskningstjänster. Vi har över 100 yrkeskunniga granskare som är specialister på patentsökningar och som står till ditt förfogande. Läs mer om våra granskningstjänster för patent.

Varumärken

Innan du lämnar in din varumärkesansökan är det bra att kontrollera om det finns hinder för registrering, eftersom det inte är möjligt att göra några större ändringar i din ansökan efter att du har lämnat in den. Läs mer om förhandsgranskning av varumärken.

Utskriftsversion Uppdaterad 02.01.2024